Vi söker BHV-sjuksköterska till Lillugglan Heden

Vi söker BHV-sjuksköterska till Lillugglan Heden

Vi söker dig BHV-sjuksköterska som vill vara med och fortsätta att växa med vår nystartade enhet i centrala Göteborg, Lillugglans BVC Heden.

Om oss: Lillugglans BVC Heden ligger på bottenplan i fina ljusa lokaler och helt centralt precis intill Heden. För oss på Lillugglan är ”frihet under ansvar” och hög grad av delaktighet viktiga hörnstenar. Vi är en del av Ugglangruppen och ingår i Vårdval VGR, när det gäller Lillugglan Heden har vi ett samarbete med Läkarhuset och Praktikertjänst som driver vårdcentralen på plats. Läs gärna mer om oss på www.lillugglan.se

Vi söker: Dig som har ett brinnande intresse för barn och föräldrar och som är utbildad till barn- eller distriktssjuksköterska. Har du en erfarenhet av barnhälsovårdsarbete är det fördel men ett gott bemötande är ett måste. Du bör gilla att jobba självständigt med egen mottagning men också ha en god samarbetsförmåga samt en vilja att driva Lillugglan framåt tillsammans med övriga kollegor. Vi är en nystartad mottagning som har som mål att växa vidare och vill gärna ta del av dina idéer om hur enheten skall formas. Lillugglans BVC är under ständig utveckling vilket kräver flexibilitet och nytänkande. Tjänsten är på 80% men kan diskuteras.

Om jobbet: På Lillugglans BVC möter familjerna barnsjuksköterskor, distriktssköterskor, barnläkare och specialister i allmänmedicin. I och med öppnandet av Lillugglan Heden har vi tre BVC-enheter som samarbetar och hjälper varandra i vardagen. Vår ambition är att möta barns olika behov och nya tidens föräldrar. Lillugglans BVC är Sveriges enda BVC som vänder sig specifikt till familjer med prematura barn.

Arbetsuppgifter: Du kommer att ingå i Lillugglans BVC:s erfarna team kring barn och familjer. Din huvudsakliga uppgift på Lillugglans BVC Heden är din mottagning som du själv har ansvar för. Varje vecka kommer du att ha läkar-BVC tillsammans med vår barnläkare eller med någon av våra specialister i allmänmedicin. Vi arbetar enligt barnhälsovårdens riktlinjer med hälsokontroller och du kommer också att ha föräldragrupper. Lillugglans BVC har också ansvar för telefonrådgivningen när barnen behöver hälso-och sjukvårdsrådgivning. Vi har hög tillgänglighet på telefon med möjlighet att ställa om till digitala videomöten.

Tycker du detta verkar spännande?

Välkommen med din ansökan! Vid frågor kontakta Lillugglans verksamhetschef, Sarah Sörqvist 0739-534017 eller sarah@lillugglan.se

Isak föddes hemma i vecka 24, en fantastisk historia
Isak föddes hemma i vecka 24, en fantastisk historia

När Isak kom till sjukhuset var han nerkyld och vägde bara 700 gram. Han hade fötts hemma i duschen efter 24 veckors graviditet. I dag är han helt frisk – mot alla odds. – Det har många gånger varit som en mardröm, men med facit i hand har vi haft en väldig tur, säger mamma Paulina Nilsson.

Visa fler