Lillugglan har fått ett syskon

Hej Lillugglefamiljer!

Kanske har ni hört att Ugglans vårdcentral nu även öppnat i Landvetter?  Och när vi nu kommit i ordning ordentligt med allt skall såklart Lillugglan också finnas där med BVCprematurmottagning och barnläkare, för den nya tidens familjer!

Lillugglan har fått ett syskon

Dags för utökning

Eftersom vi sätter pris på det familjära och ser alla fördelar i det småskaliga knoppar vi nu av, och öppnar en ny i enhet innan vi växer oss för stora på ett ställe. Att kunna ta hand om dig och dina små är ju det absolut viktigaste för oss. Två av våra erfarna BVC-sjuksköterskor följer med oss till Landvetter och gör övrig personal sällskap. Du når oss på telefon eller mail för rådgivning precis som vanligt, eller varför inte via vår app "Kloka råd"?

Gott om parkeringar

Till Ligglans BVC i Landvetter tar du dig enkelt med bil på cirka tio minuter från Göteborg, och precis utanför dörren finns gott om gratis parkeringsplatser.

Hjärtligt välkomna!

En Alvedon i rumpan och iväg...
En Alvedon i rumpan och iväg...

Förskolorna igång igen, föräldrar på arbete och virusen tillbaka från sin semester. Kan jag inte bara ge barnet en Alvedon så kan hen gå till dagis några timmar!

Barnläkarråd eller husmorstips
Barnläkarråd eller husmorstips

Bränd av brännässlor, skrapsår, snuva, magknip...Var skall jag vända mig för att få råd. Vår barnläkare Pontus Johansson startar här sin serie av krönikor i Härrydas Lokalpress.

Visa fler