Lillugglan har fått ett syskon

Hej Lillugglefamiljer!

Kanske har ni hört att Ugglans vårdcentral nu även öppnat i Landvetter?  Och när vi nu kommit i ordning ordentligt med allt skall såklart Lillugglan också finnas där med BVCprematurmottagning och barnläkare, för den nya tidens familjer!

Lillugglan har fått ett syskon

Dags för utökning

Eftersom vi sätter pris på det familjära och ser alla fördelar i det småskaliga knoppar vi nu av, och öppnar en ny i enhet innan vi växer oss för stora på ett ställe. Att kunna ta hand om dig och dina små är ju det absolut viktigaste för oss. Två av våra erfarna BVC-sjuksköterskor följer med oss till Landvetter och gör övrig personal sällskap. Du når oss på telefon eller mail för rådgivning precis som vanligt, eller varför inte via vår app "Kloka råd"?

Gott om parkeringar

Till Ligglans BVC i Landvetter tar du dig enkelt med bil på cirka tio minuter från Göteborg, och precis utanför dörren finns gott om gratis parkeringsplatser.

Hjärtligt välkomna!

Lillugglans barnläkare tipsar
Lillugglans barnläkare tipsar

Barfotalekar i gräset varvat med bad, smultronplock och vingliga cykelturer. Men det finns en baksida i idyllen – sommarens plågor i form av getingar, fästingar, huggormar och solbrännskador. Här ger barnläkaren Pontus Johansson sina bästa tips på hur vi skyddar barnen i sommar.

Ugglorna på plats vid 6e juni-firande i Landvetter
Ugglorna på plats vid 6e juni-firande i Landvetter

Ugglangruppen var inte bara på plats vid 6e juni-firandet i Landvetter, VD Marlene Fredin fick äran att hålla Nationaldagstalet och pratade där om de förändrade behoven inom primärvården. Det var en fantastisk strålande dag med många goda samtal kring både vår vårdcentral och Lillugglans BVC-verksamhet samt den nya Företagshälsovården.