NY Lilluggla i City

Vi öppnar en ny Lilluggla mitt i city

Lillugglan växer och vi får nu ett tredje "Lillugglansyskon" i Ugglangruppen. Vi startar Lillugglan Heden mitt i hjärtat av Göteborg och har ingått ett samarbete med anrika Läkarhuset (Praktikertjänst) på Södra vägen. 1a september kör vi igång verksamheten!

Vi öppnar en ny Lilluggla mitt i city

Marlene Fredin (grundare, styrelseledamot) och Jörgen Svedberg (vd) är nöjda över att det äntligen blivit klart med en ny Lilluggle BVC i city. Marlene berättar att en av hörnpelarna i Lillugglan konceptet är hög tillgänglighet, att då kunna öppna ett stenkast från Heden parkering med spårvagnar och busshållplatser utanför dörren känns extra kul. Marlene lyfter vidare upp fördelen med lokalen, både att vi håller till på gatuplan och att vi har möjlighet att expandera verksamheten efterhand som vi växer. 

Det blir Sarah Sörqvist, nytillsatt chef för Lillugglans verksamheter som blir ansvarig för enheten berättar Jörgen. Han berättar vidare att samarbetet med Läkarhuset Heden (Praktikertjänst) har startat på bästa möjliga sätt och att det redan nu finns intressanta planer för hur de två verksamheterna vårdcentralen och BVC kommer samarbeta tätt tillsammans. 

Har du frågor kring satsningen, hör gärna av dig till Sarah Sörqvist 073-953 4017 eller Jörgen Svedberg 076-0057 158

Isak föddes hemma i vecka 24, en fantastisk historia
Isak föddes hemma i vecka 24, en fantastisk historia

När Isak kom till sjukhuset var han nerkyld och vägde bara 700 gram. Han hade fötts hemma i duschen efter 24 veckors graviditet. I dag är han helt frisk – mot alla odds. – Det har många gånger varit som en mardröm, men med facit i hand har vi haft en väldig tur, säger mamma Paulina Nilsson.

Visa fler