Distriktssköterska till Lillugglans BVC Heden

Distriktssköterska till nya Lillugglans BVC Heden

Nu äntligen startar vi vår tredje Lilluggla, denna gång mitt i city vid Heden. Vill du jobba här?

Distriktssköterska till nya Lillugglans BVC Heden

Om jobbet
På Lillugglans BVC möter familjerna barnsjuksköterskor, distriktssköterskor, barnläkare, specialister i allmänmedicin. Lillugglans BVC Heden startas upp i höst i fräscha lokaler och du blir en del i det arbetet. I och med Lillugglan Heden har vi tre BVC enheter som samarbetar och hjälper varandra i vardagen.

Arbetsuppgifter
Din huvudsakliga uppgift på Lillugglans BVC Heden är din mottagning som du själv har ansvar för. Varje vecka kommer du att ha läkar-BVC tillsammans med vår barnläkare eller med någon av våra specialister i allmänmedicin. Lillugglans BVC har också ansvar för telefonrådgivningen när barnen behöver hälso-och sjukvårdsrådgivning, vi har hög tillgänglighet på telefon och via vår app Kloka råd.

Tycker du detta verkar spännande? Titta då in annonsen som ligger på Arbetsförmedlingen, länk. Eller... hör av dig till Lillugglans verksamhetschef Sarah Sörqvist 073-953 4017, sarah@lillugglan.se 

Isak föddes hemma i vecka 24, en fantastisk historia
Isak föddes hemma i vecka 24, en fantastisk historia

När Isak kom till sjukhuset var han nerkyld och vägde bara 700 gram. Han hade fötts hemma i duschen efter 24 veckors graviditet. I dag är han helt frisk – mot alla odds. – Det har många gånger varit som en mardröm, men med facit i hand har vi haft en väldig tur, säger mamma Paulina Nilsson.

Visa fler